Vieira: Samo budite korektni i sve će biti dobro

Napadač Zvezde o klubu

Vieira: Samo budite korektni i sve će biti dobro

D. Vejo

Fudbalerima Crvene zvezde predstoje kvalifikacije za Ligu prvaka, a jedan od najzaslužnijih za veliki uspjeh crveno-bijelih je napadač Hugo Vieira koji je u prvenstvu Srbije postigao 21 gol.

Svakako da je Portugalac zadovoljan ostvarenim uspjehom, ali isto tako skrenuo je pažnju upravi na korektnost prema igračima.

"Drago mi je za sve što smo postigli. Zaslužili smo, bili smo najbolji tim u državi. Samo, kada su igrači korektni prema klubu neka takav klub bude prema fudbalerima. Uložili smo mnogo u uspjeh. Nadam se da će klub to prepoznati", rekao je za srbijanske medije centarfor tima iz Ljutice Bogdana, Hugo Vieira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi