Wengeru prijeti suspenzija
EPA

Neprimjereno reagovao

Wengeru prijeti suspenzija

Fudbalski savez Engleske pokrenuo je disciplinski postupak protiv Arsenea Wengera. 

Francuski stručnjak je neprimjereno reagovao na nedjeljnoj utakmici protiv Burnleya i zbog toga bi se, kako navode engleski mediji, mogao suočiti sa suspenzijom od najmanje dvije utakmice. 

Wenger je nakon što je sudac Moss u nadoknadi, pri vodstvu Arsenala od 1:0, dosudio kazneni udarac za goste potpuno podivljao i svašta izgovorio glavnom arbitru. Da stvar bude gora, nakon isključenja je u tunelu odgurnuo četvrtog suca.

Iako se izvinio za svoje ponašanje, Fudbalski savez Engleske je protiv njega pokrenuo disciplinski postupak i uskoro će se suočiti sa suspenzijom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi