Za Begovića zainteresovan i Real Madrid

Daily Star javlja:

Za Begovića zainteresovan i Real Madrid

M. Skaka

Kako se približava posljednja godina ugovora koji Asmira Begovića veže na Britannia stadionu, sve su jače glasine o njegovom odlasku i klubovima koji bi našeg golmana željeli vidjeti u svojim redovima.

Još krajem prošle sedmice, o interesu Reala pisali su španski mediji, a sada jednake glasine, uz nešto više detalja donose i novinari sa Otoka. Prema posljednjim špekulacijama koje donosi britanski Daily Star, Begović je zanimljiv i najvećima, pa Real Madrid priprema veliku ponudu.

Kraljevi će neminovno dovesti zamjenu za Ikera Casillasa, a do sada se najviše špekulisalo da bi to mogao biti David de Gea. Međutim, sada je i Asmirovo ime u tim kombinacijama i govori se o cijeni od 10 miliona funti.

Daily Star uz ovo sve navodi i da Real neće dobiti našeg golama bez borbe obzirom da su za njegove usluge zainteresovani i Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City i Tottenham Hotspur.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.