Za kaznu Stevens trening zakazao u šest ujutro

Holanđanin ne prašta gluposti

Za kaznu Stevens trening zakazao u šest ujutro

Fudbaleri Stuttgarta, ekipe našeg Vedada Ibiševića, nalaze se na pripremama u portugalskom Lagosu gdje se spremaju za nastavak sezone u kojoj ih čeka težak posao obzirom da se nalaze u dnu bundesligaške tabele nakon jesenjeg dijela sezone.

Među Švabe se vratio holandski stručnjak Huub Stevens koji je ekipu prošle sezone spasio od ispadanja u Cvajtu, a očito je nakanio i ove sezone uspješno ponoviti staru misiju.

Nakon što je riješio svađu i nesporazum između svojih napadača Ibiševića i Harnika, na nove rezove je Holanđanina natjerao Moritz Leitner.

Nakon što je nekadašnji mladi reprezentativac Njemačke komentarisao sudijske odluke iskusni holandski stručnjak prvo se dobro "istresao" na njega, a potom mu saopštio da je za njega trening sutra u šest sati ujutru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Veznjak Švaba je već u 5:56 bio na traci za trčanje, potom je radio vježbe snage i stabilizacije, a očito da Holanđaninom nema šale, to su na vrijeme shvatili Ibišević i Harnik. Zato su oni spavali, dok je neko trenirao!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti