Za sve postoji prvi put: Messiju se ovo nikada nije desilo

Kao da ga nije ni bilo

Za sve postoji prvi put: Messiju se ovo nikada nije desilo

E. Škorić

Argentinski nogometaš Lionel Messi bio je očajan u porazu od PSG-a.

Barcelona je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka pregažena u Parizu od PSG-a s 4:0, a Messi se nije vidio. Doslovno.

Messi je na Parku prinčeva odigrao jednu od lošijih utakmica u dresu Katalonaca. Možda zvuči nevjerovatno, ali Messi nijednom u toku utakmice nije imao kontakt s loptom u šesnaestercu PSG-a.

Trener PSG-a Unai Emery odradio je sjajan taktički posao, Messi i Neymar bili su zatvoreni i definitivno nisu pokazali ništa.

Revanš Barce i PSG-a na Nou Campu djeluje kao formalnost. Niko nikada nije uspio da se vrati nakon poraza od četiri gola razlike, ali možda se genijlac Messi naljuti i pokaže ko je najbolji. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi