Zaboravljeni Mauro Zarate pronašao novi klub?

Na meti Bologne

Zaboravljeni Mauro Zarate pronašao novi klub?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Mauro Zarate na početku svoje karijer mnogo je obećavao, ali još uvijek nije uspio pokazati sav svoj talent.

Zarate se nakon epizode u engleskom Premiershipu odlučio vratiti u Italiju i to u redove Fiorentine. Ipak, argentinski fudbaler je izgubio mjesto u prvom timu ovog kluba, te je postalo jasno da će već u januaru promijeniti sredinu.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je na adresu Fiorentine stigla ponuda za Zaratea. Ovog igrača želi Bologna, a Viola će biti zadovoljna ukoliko za ovog igrača zaradi 1,8 miliona eura.

Zarate se Evropi predstavio u Birminghamu, a odlične partije pružao je i u dresu Lazija. Ipak, odluka da pređe u Inter vjerovatno je bila kobna greška u karijeri ovog argentinskog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi