Zaccardo od sutra u novom klubu?
Foto: EPA

Odlazi na Maltu

Zaccardo od sutra u novom klubu?

Nekadašnji italijanski reprezentativac Cristian Zaccardo na pragu je novog angažmana. 

Fudbaler koji je 2006. godine sa selekcijom Italije osvojio Svjetsko prvenstvo je bez angažmana već nekoliko mjeseci, a jedna od ponuda koju ima 'na stolu' dolazi sa Malte.

Iskusnog Zaccarda u svojim redovima želi vidjeti tamošnja Valletta, a ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, dvije strane su već uveliko u pregovorima i transfer bi se mogao već sutra realizovati. 

U slučaju da Zaccardo potpiše za Vallettu, to će mu biti drugi klub izvan Italije u dosadašnjoj karijeri. Ranije je u Njemačkoj igrao za Wolfsburg, dok je u Italiji nosio dresove Vicenze, Carpija, Milana, Parme, Palerma, Bologne i Spezije.

Za seniorsku reprezentaciju Italije je odigrao 18 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti