"Zaustaviti Messija? Može, samo nam dajte pištolj i lisice"

Trener Osasune pred duel s Barcom

"Zaustaviti Messija? Može, samo nam dajte pištolj i lisice"

E. Škorić

Barcelona će večeras ugostiti Osasunu i ima priliku da novom pobjedom ostane u igri za titulu.

Barca je nedavno na krilima Lea Messija s 3:2 pobijedila Real Madrid, pa je vratila neizvjesnost La Ligi, a Katalonce večeras čeka znatno lakši posao, pošto će na Nou Campu ugostiti Osasunu, posljednjeplasirani tim lige.

"Imamo plan kako zaustaviti Messija, a za to nam trebaju lisice i pištolj", istakao je trener Osasune Petar Vasiljević, pa je onda u ozbiljnijem tonu istakao da je Messi trenutno broj jedan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što je sigurno, Kenan Kodro i društvo imaju male šanse da nešto naprave u Barceloni i vjerujemo da bi sada potpisali neki prihvatljiv i dostojan poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi