Željezničar "smijenio" trenera Zete

Vlaisavljević napušta Zetu?

Željezničar "smijenio" trenera Zete

E. Škorić
Teme:

Zeta je jučer odigrala 2:2 sa Željezničarom u Podgorici i ovoj ekipi to nije bilo dovoljno za prolaz u drugo pretkolo Evropske lige.

Željezničar je s ukupnih 3:2 prošao u drugo pretkolo, a eliminacija iz Evrope najvjerovatnije će koštati posla trener Zete Dušana Vlaisavljevića.

Kako je objavio cg-fudbal.com, Vlaisavljević je odlučio da napusti kormilo Zete. On će obaviti razgovor s Upravom kluba i najvjerovatnije će ponuditi ostavku, pa će sastav iz Golubovca ostati bez trenera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zeta je pod palicom Vlaisavljevića briljirala u Crnoj Gori prošle sezone, no evropska avantura završena je već u prvom pretkolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi