Zidane: Neću se zadovoljiti Ligom prvaka, želim i Primeru

Trener Reala samouvjeren

Zidane: Neću se zadovoljiti Ligom prvaka, želim i Primeru

Ekipa Real Madrida igra sjajan fudbal otkad ih je preuzeo francuski stručnjak Zinedine Zidane.

Zidane je u januaru mjesecu preuzeo Kraljevski tim nakon otkaza za Rafaela Beniteza i od tada je preporodio tim. Pod njegovim vodstvom Real je stigao do polufinala Lige šampiona te su se u Primeri primakli na samo bod zaostatka za Barcelonom (imaju meč više).

Zidane je veliki optimista pred kraj sezone te poručuje da njegov tim neće odustati od borbe za titulu.

"Neću se zadovoljiti osvajanjem samo Lige šampiona. Nastavit ćemo se boriti do samog kraja u Primeri. U ovom trenutku malo zaostajemo na tabeli, ali svima će biti veoma teško do kraja", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da Real Madrid prvu sljedeću utakmicu igra na domaćem terenu protiv Villareala u okviru Primere.  

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi