Zna se ko je Ronaldova zamjena u Realu?
Foto: EPA

Aguero umjesto Portugalca?

Zna se ko je Ronaldova zamjena u Realu?

M. Šljivak

Ako Cristiano Ronaldo odluči da napusti Real Madrid na ljeto naredne godine, Kraljevi već imaju u planu igrača koji će ga zamijeniti.

Kako navodi španski AS, predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez, pokušaće angažovati napadača Manchester Cityja, Sergija Aguera.

Naravno, sve zavisi od Ronalda. Portugalac se spominje kao novo pojačanje PSG-a, a Argentinac će stići u Madrid ako CR odluči da ode.

Aguero je nekada igrao za velikog rivala Atletico. Od 2011. godine nastupa za Manchester City s kojim je osvojio i dva naslova prvaka.

Kao dio transfera Kuna na Santiago Bernabeu Real planira iskoristiti i Isca, koji se već dugo povezuje s Građanima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naredno ljeto bi itekako moglo biti vruće kada su veliki transferi u pitanju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.