Zrinjskom sudi Grk, Poljak dijeli pravdu na Koševu

Poznati suci za 1. pretkolo EL

Zrinjskom sudi Grk, Poljak dijeli pravdu na Koševu

Poznata su službena lica za sve utakmice prvog pretkola Evropske lige, u kojem će Bosna i Hercegovina imati tri svoja predstavnika.

Zrinjski će u četvrtak od 15:30 sati gostovati u Armeniji ekipi Shiraka, a utakmicu će voditi sudijska četvorka iz Grčke na čelu sa Charalambosom Kalogeropoulosom. Njegovi pomoćnici će biti Lazaros Dimitriadis, Chasan Koula i Georgios Kominis, dok će delegat biti Andrey Medintsev iz Bugarske.

Istog dana u terminu od 18 sati će na teren Koševa istrčati i fudbaleri Olimpica, koji će u svojoj evropskoj premijeri igrati protiv Spartaka iz Trnave. Glavni sudac te utakmice će biti Daniel Stefanski iz Poljske, a pomagat će mu zemljaci Rafael Rostkowski, Marcin Boniek i Zbigniew Dorbynin. Delegat će biti Steve Stride iz Engleske.

Podsjećamo, prvi bh. klub koji će nastupiti u kvalifikacijama za Evropsku ligu je Željezničar, kojem će danas na Malti suditi Finac Dennis Antamo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti