Zvanično: Felix Gotze potpisao za Bayern
Foto: EPA

Mlađi brat Marija Gotzea

Zvanično: Felix Gotze potpisao za Bayern

E. Čaušević

Bayern je danas objavio da je odlučio potpisati ugovor sa Felixom Gotzeom, koji je mlađi brat daleko popularnijeg igrača Borussije Dortmund, Marija Gotzea.

Bavarci su danas potvrdili da je Felix Gotze zvanično potpisao ugovor s ovim klubom u kojem će ostati do ljeta 2019. godine. Felix je mlađi brati daleko popularnijeg Marija Gotzea i upravo je s njim prije nekoliko godina stigao u Bayern u paketu iz Dortmunda.

Mario Gotze je prošlog ljeta odlučio da se vrati u Dortmund što je teško palo njegovom mlađem bratu. Felix je imao dosta turbulentnu sezonu, no bavarski klub je odlučio da mu ponudi ugovor i naredna sezona će za njega biti prva kao profesionalnog fudbalera.

"Sretan sam što sam dobio priliku da se dokažem kao profesionalac u Bayernu i daću sve od sebe da opravdam njihovo povjerenje", rekao je Fellix Gotze.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti