Zvijezda Reala otvoreno: Da potpišem za Barcu? Nikad!

Isco o velikom rivalu

Zvijezda Reala otvoreno: Da potpišem za Barcu? Nikad!

M. Šljivak

Rivalstvo Real Madrida i Barcelone je bez ikakve sumnje jedno od najvećih u svijetu fudbala.

Nerijetko su glavne zvijezde ovih ekipa prelazile u redove velikih rivala, a gotovo da nema prelaznog roka u kojem se barem jedan igrač iz suprotnog tabora ne povezuje s velikim transferom.

Prethodnih mjeseci se prelaskom u Barcelonu povezivao Isco. Međutim, od toga na kraju nije bilo ništa, a jučer je ovaj sjajni fudbaler potpisao produženje saradnje s Kraljevima do 2022. godine.

Nakon potpisa ugovora 25-godišnji ofanzivac je jasno poručio da nikad ne bi prihvatio ponudu Barcelone.

"Da potpišem za Barcelonu? Nikad", rekao je Isco, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Istina je da sam imao loših trenutaka u Realu, ali to mi je dalo dodatni motiv. Osvojio sam tri puta Ligu prvaka i još uvijek osjećam glad za trofejima", istakao je fudbaler Reala.

Isco je član Reala postao 2013. godine. Stigao je iz Malage, a u 197 utakmica za tim iz Madrida postigao je 34 gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti