Anthonyjeva reakcija na predstavljanju je pravi hit

Nasmijao se na jedno pitanje

Anthonyjeva reakcija na predstavljanju je pravi hit

Carmelo Anthony će od naredne sezone nastupati za ekipu Oklahome, u koju je stigao iz New York Knicksa.

Popularni Melo je jučer predstavljen, a u svom prvom razgovoru od dolaska u novu ekipu istakao je zadovoljstvo zbog toga što će sarađivati prvenstveno sa Westbrookom, ali i sa Georgeom, Adamsom...

"Nisam ovdje došao da bih zasjenio Paula ili Russa, niti da bi oni mene zasjenili. Pokušavat ćemo da pobjeđujemo bilo kojim sredstvima. Oduvijek sam bio produkt svog okruženja i bio sam spreman da se kao kameleon prilagodim situaciji i da radim sve što je potrebno. Radujem se što ću igrati sa Westbrookom. To je sjajan košarkaš i on je veliki razlog mog dolaska. Cijenim njegovu lojalnost ovom gradu i ekipi, želio sam biti dio toga", započeo je Carmelo, koji je potom dobio pitanje na koje se samo slatko nasmijao.

Novinari su ga upitali hoće li mu biti teško ako bude ulazio sa klupe, a Melo se nasmijao smijati i obratio Paulu Georgeu.

"Ko, ja? Ne znam otkud to... Hej, Pi, kažu da moram da ulazim sa klupe", kroz smijeh je rekao Melo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi