Beast Mode ON: Fenomenalni Kyrie Irving

Odigrao partiju života

Beast Mode ON: Fenomenalni Kyrie Irving

Kyrie Irving je danas sasvim opravdano top tema u SAD-u zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj predstavi u susretu Clevelanda i Portlanda.

Fenomenalni Irving je Portlandu ubacio čak 55 poena što je njegov career-high. Do jučer je najbolji napadački učinak Irving ostvario kada je Bobcatsima ubacio 44.

Zanimljivo, navijači Cavalliersa čekali su tačno 44 godine da ponovo vide jednog igrača svog kluba u Klubu 50. Walt Wesley je 19. februara te godine postavio rekord franšize ubacivši tačno 50 poena a vlasnik rekorda bio je do momenta kada Irving nije uključio 'Beast Mode'.

Nevjerovatni Irving je postao četvrti najefikasniji igrač svih vremena u utakmicama u kojim je ekipa iz koje igrač dolazi postigla manje od 100 poena. Cleveland ih je ubacio 99, a sam Irving nešto više od polovine poena svoje ekipe.

U nastavku pogledajte svih 55 poena 22-godišnjeg Irvinga...

A donosimo vam i njegovu trojku koja je, ispostavit će se nešto kasnije, odlučila meč. Uncle Drew je sam pobijedio Portland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti