"Bila je ovo teška utakmica, sada se možemo opustiti"
Foto: EPA

Plejmejker aktuelnog šampiona Evrope

"Bila je ovo teška utakmica, sada se možemo opustiti"

Miloš Teodosić bio je najefikasniji igrač CSKA u pobjedi nad Baskonijom (84:82), u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige.

Moskovljani su upisali drugi trijumf nad ekipom iz Vitorije u doigravanju, a srbijanski plejmejker postigao je 16 poena i podijelio osam asistencija.

"Možda smo imali malo sreće na kraju, ali je najvažnije da smo pobijedili. Možemo se opustiti jer vodimo 2-0. Sada idemo u Vitoriju po treću pobjedu. Mislim da ćemo u Španiji igrati opuštenije, a siguran sam i malo bolje jer nećemo osjećati pritisak kao ovdje, ali vidjećemo. Imamo nekoliko dana da se odmorimo i spremimo za Vitoriju", rekao je Teodosić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Treća utakmica između Baskonije i CSKA na rasporedu je 25. aprila u Vitoriji. Na Final Four Eurolige plasiraće se ekipa koja prva stigne do tri pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi