Bjelica: Povratak u Zvezdu je pravi pogodak

Krilni centar crveno-bijelih

Bjelica: Povratak u Zvezdu je pravi pogodak

Milko Bjelica ovog ljeta vratio se u Crvenu zvezdu, u klub u kojem je napravio prve košarkaške korake.

Krilni centar je već u pripremnim utakmicama pružio odlične partije, te potvrdio da će biti veliko pojačanje u nadolazećoj sezoni.

"Srećan sam što ću igrati sa ovim momcima, pogotovo sa Jovićem koji je pokazao da je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi", rekao je Bjelica za beogradske medije, a potom se osvrnuo na dosadašnji dio priprema. 

"Odigrao sam četiri utakmice za Zvezdu, imali smo dosta treninga. Dobro se radi, što je za ovaj period izuzetno značajno. Poznajem većinu igrača, a ima dosta mladih i talentovanih koji mogu da doprinesu ekipi i izrastu u asove", dadao je Bjelica.

Crvena zvezda je u dosadašnjemu dijelu priprema zabilježila maksimalan učinak, šest pobjeda u isto toliko mečeva.

Crveno-bijeli će prije početka sezone nastupiti na izuzetno jakom turniru na Kritu, gdje će igrati Hapoel, Olympiacos i Anadolu Efes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi