Borbeni Mirza Teletović "preletio" klupu Miami Heata

Požrtvovanost bh. košarkaša

Borbeni Mirza Teletović "preletio" klupu Miami Heata

Ekipa Brooklyn Nesta sinoć je porazom od 96:94 u okviru pete utakmice polufinalne serije Istočne konferencije od Miami Heata okončala svoju sezonu. 

Aktueli šampion u samom finišu je slomio otpor Mrežica, a sve je prelomila trica iskusnog Ray Allena. 

Ipak, koliko su se izabranici Jason Kidda borili kako bi seriju produžili, govori i situacija u kojoj je bh. reprezentativac Mirza Teletović u nastojanju da spasi jednu loptu preskočio klupu sa igračima Heata, te završio u publici, srećom bez većih posljedica.

Najbolji bh. košarkaš ja za nešto više od 13 minuta koliko je proveo na terenu ubacio šest poena. Pogledajte kako je izgledala gore navedena situacija u kojoj je rođeni Jablaničanin "preletio" klubu Vrućine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.