"Cedevita je izrasla u vrhunski klub"

Bh. reprezentativac Andrija Stipanović

"Cedevita je izrasla u vrhunski klub"

D. Rakanović

Košarkaški Cedevite danas su krenuli sa pripremama za predstojeću sezonu, a na prozivci se pojavio i reprezentativac Bosne i Hercegovine Andrija Stipanović. 

Novi centar Cedevite istakao je zadovoljstvo povratkom u Zagreb nakon dugo godina. 

"Drago mi je što sam se vratio u Zagreb, u Hrvatsku. Još kada govorimo o ambicioznom klubu sreća je još veća. Veselim se novim izazovima a ja se nadam da ću pomoći da se ostvare planovi. Cedevita je stvarno izrasla u vrhunski klub, mnogi igrači s kojima se družim a bili su ovdje potvrdili su vrhunsku organizaciju. Rezultati to potvrđuju a ja se nadam da ćemo u tom ritmu i nastaviti. Znam dobro stručni štab, Zdovca, Rimca, makar sa njima još nisam radio i veselim se tome", rekao je Stipanović. 

"Bilo je dobro u inostranstvu, posljednje četiri godine u Turskoj. Ipak, čovjek se poželi kuće. Drago mi je što sam stigao u vrlo kompetitivnu sredinu, roster je jak, igrače znam i vjerujem da nas ove sezone očekuju velike stvari", zaključio je Stipanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi