Datome: Nema straha, vraćam se u Istanbul

Italijan se ne boji

Datome: Nema straha, vraćam se u Istanbul

E. Škorić

U petak navečer u Turskoj se desio državni udar ili bar pokušaj istog i ružne slike obišle su svijet.

Mnogi sportisti su se uplašili, posebno oni koji nastupaju u Turskoj. Košarkaš Fenerbahčea Luigi Datome je boravio u Italiji za vrijeme napada, ali ne boji se vratiti u Istanbul.

"Osjećao sam očaj kada sam gledao slike iz Turske na TV-u. Nikada nije dobro gledati takve stvari na televiziji, bez obzira da li živite u toj zemlji ili ne", rekao je Datome za Sportmediaset.it, dodavši:

"Ne bojim se vratiti u Istanbul. Situacija se smirila i mislim da će sve biti u redu. Cijeli incident ne mijenja moju odluku, ja imam ugovor s Fenerom. Ja i moji saigrači pokušat ćemo da ponovimo sjajnu partiju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi