Durant: Giannis može da postane najbolji ikad

Durant: Giannis može da postane najbolji ikad

E. Škorić

Ponajbolji košarkaš današnjice Kevin Durant ima samo riječi hvale za Giannisa Antetokounmpa.

Grčki košarkaš slovi za buduću zvijezdu NBA lige, a Durant to zna i stoga sipa epitete na račun mladog igrača Milwaukee Bucksa.

"On je sila. Nikada nisam vidio ništa poput njega. Mogao bi da postane najbolji igrač ikada, samo ako on to bude želio", rekao je Durant.

"Obožavam da ga gledam, posjeduje nevjerovatan potencijal. Mislim da može baš daleko dogurati", jasan je KD.

Giannis je prvi igrač koji ima prosjek od 20 poena, osam skokova i 1,5 blokada po meču od Kevina Garnetta, kada je imao 22 godine. Mnogi će reći da je samo nebo granica ovom grčkom košarkašu. 

Ukoliko nastavi ovim tempom, mogao bi ubrzo da postane MVP i prvak lige. No, pričekat ćemo još malo na neke veće stvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi