Fantastični Teletović vodio Mrežice do pobjede nad Orlandom

Najefikasniji u redovima Netsa

Fantastični Teletović vodio Mrežice do pobjede nad Orlandom

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i košarkaš Brooklyn Netsa, Mirza Teletović vodio je svoju ekipu do pobjede nad Orlando Magicom rezultatom 97:88. 

Košarkaši Brooklyna savladali su u svom Barclays centru Orlando rezultatom 97:88, a odličan je bio reprezentativac BiH, Mirza Teletović. Teletović je za 29 minuta provedenih na parketu postigao 20 poena, uz šut iz igre 7-12. Dodao je Teletović svom učinku i šest skokova. Na drugoj strani Tobias Harris je postigao 18 poena. 

Košarkaši New York Knicksa slavili su u svom Madison Square Gardenu protiv Chicago Bullsa rezultatom 100:89. Domaće je do pobjede vodio Tim Hardaway sa 20 postignutih poena. Na drugoj strani 13 poena i 17 skokova, uz devet asistencija upisao je Joakim Noah. U ostalim susretima postignuti su sljedeći rezultati: 

Portland - Golden State 119:117
Sacramento - Minnesota 106:103
LA Lakers - Memphis 90:102

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.