George: Posljednji šutevi su moji

Zvijezda Indiane Pacersa nakon utakmice

George: Posljednji šutevi su moji

D. Rakanović

Zvijezda Indiane Pacersa Paul George izjavio je nakon prve utakmice protiv Clevelanda da je posljednji šut trebao da uzme on, jer su to njegovi šutevi.

Pacersi su propustili veliku šansu da iznenade Cleveland na startu doigravanja i seriju učine dodatno zanimljivom. 

Indiana je imala napad za trijumf, međutim šut CJ Milesa nije bio precizan. Nakon utakmice glavna tekma je bila posljednja akcija i činjenica da je Miles pokušao postati heroj Pacersa.

"Pričao sa sa njim o tome. U takvim situacijama bi trebalo ja da uzmem loptu. To su moji šutevi", rekao je Paul George nakon utakmice.

Istina je da je lopta prvo došla u ruke Georga u posljednjem napadu, ali on biva udvojen i Miles praktično dobija vruć krompir u ruke i insiktivno reaguje i iz solidne situacije promašuje šut za pobjedu protiv aktuelnih šampiona. 

Miles je nakon utakmice rekao da je šut djelovao kao najbolja opcija, s obzirom da je vrijeme isticalo.

"Kao tim želimo da u takvim situacijama lopta dođe do Paula. Ali, vreme je isticalo. U tom trenutku mi je šut delovao kao najbolja opcija", rekao je Miles. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti