Hardenovo simuliranje za Oscara
Foto: EPA

Košarkaš Houstona prevario sudije

Hardenovo simuliranje za Oscara

Houston Rocketsi u svom Toyota Centru igraju petu utakmicu play-off serije protiv Oklahome. Oni imaju priliku da na svom terenu završe posao, i pobjedom prođu u narednu rundu NBA play-offa. 

Na poluvremenu ekipa Houstona vodi rezultatom 51:44, a dosadašnji tok utakakmice, Jamesa Harden je obilježio kako dobrom igrom, tako i jednim zaista smiješnim simuliranjem prekršaja. 

On je na teatralan način pao na parket nakon minimalnog kontakta sa Victorom Oladipom. Sudije su, izgleda, nasjele na Hardenov potez pa su dosudili prekršaj nad prvom zvijezdom Houstona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi