Kerr: Kevin je znao da je to taj trenutak

Trener Warriorsa se osvrnuo na odlučujuću trojku

Kerr: Kevin je znao da je to taj trenutak

D. Rakanović

Golden State Warrorsi došli su na korak od osvajanja NBA titule nakon što su noćas u Ohaiou savladali Cleveland sa 118:113 i poveli sa 3:0 u seriji. 

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr posebno se osvrnuo na trenutak kada je Kevin Durant trojkom prelomio utakmicu. 

"Znao je da je to taj trenutak. On je već duže vremena neverovatan igrač. Osetio je da je ovo njegov trenutak, njegov tim, a pod tim mislim da je oko njega grupa igrača koja može da mu pomogne i mislim da je u životnoj formi", rekao je Kerr.

Kevin Durant je postigao trojku za vodstvo Warriorsa 114:113 na samo 13 sekundi prije kraja utakmice. Warriorsi su u posljednja tri minuta napravili seriju od 11 vezanih poena i napravili brejk.  

Durant je predvodio svoju ekipu sa 31 poenom i osam skokova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi