Knicksi stopirali pregovore o trejdu: Carmelo ogorčen
Foto: EPA

Prekinuti pregovori sa Houstonom i Clevelandom

Knicksi stopirali pregovore o trejdu: Carmelo ogorčen

Prema riječima novinara ESPN-a Adriana Wojnarowskog, New York Knicksi su zaustavili pregovore sa Houston Rocketsima i Cleveland Cavaliersima kada je riječ o mogućem trejdu Carmela Anthonyja.

Ove informacije pristižu nakon vijesti da će trenutni potpredsjednik Sacramento Kingsa Scott Perry preuzeti poziciju generalnog menadžera Knicksa, pa se špekuliše da on želi Carmela Anthonyja zadržati u ekipi.

Međutim, i sam Anthony već neko vrijeme želi napustiti Knickse, a američki mediji su saopštili da je on bio veoma blizu prelaska u Houston, te da je taj trejd, u njegovim očima, bio "završena priča".

Carmelo bi se u Houstonu pridružio Jamesu Hardenu i Chrisu Paulu, dok, navodno, i dalje postoji mogućnost da se pridruži LeBronu Jamesu u Cleveland Cavaliersima.

Novinari New York Daily Newsa saopštavaju, da je odluka Knicksa da stopiraju pregovore, izuzetno razljutila Anthonyja, te da je sjajni košarkaš razočaran potezom uprave kluba, s obzirom da su mu i iz kluba već neko vrijeme nagovještavali da će uskoro biti trejdovan.

Knicksi stopirali pregovore o trejdu: Carmelo ogorčen

Prekinuti pregovori sa Houstonom i Clevelandom

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi