Krupalija tri mjeseca van terena

Bh. reprezentativac povrijedio ruku

Krupalija tri mjeseca van terena

M. Skaka

Košarkaški reprezentativac BiH koji nastupa u Francuskoj, Damir Krupalija zbog povrede ručnog zgloba odsustvovaće sa parketa u naredna tri mjeseca.

Povreda koju je Krupalija zadobio na utakmici protiv Havrea, za koju je prvo rečeno da će ga od koševa udaljiti na šest sedmica, mnogo je ozbiljinija, pa je upitno da li će naš internacionalac uopšte zaigrati u ovoj sezoni.

Ovo je dodatni problem za Dijon kojem u ovoj sezoni ne cvjetaju ruže. Naime, Dijon je dobro počeo sezonu sa četiri pobjede u prvih pet utakmica, a onda su uvezali 11 poraza, uključujući i posljednji u utakmici sa Havreom na kojoj se i povrijedio naš reprezentativac. Loš omjer od 4/12 Dijon je smjestio na predposljednje mjesto u francuskoj ProA ligi uz samo jednu pobjedu više od posljednjeplasiranog Chalona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.