Musa pružio podršku svom saigraču

Arapović propušta finale ABA lige

Musa pružio podršku svom saigraču

E. Čaušević

Košarkaši Cedevite sinoć su na domaćem parketu savladali Partizan sa 87:78 i plasirali su se u finale ABA lige.

Cedevita je pred domaćim navijačima u trećem meču savladala Partizan i u ovoj seriji polufinala je slavila sa 2:1. Zagrebački tim se plasirao u finale u kojem će igrati protiv bolje iz duela Crvena zvezda- Budućnost.

Sjajan meč odigrao je bh. reprezentativac Džanan Musa koji je predvodio Cedevitu do finala sa 16 poena. Loše vijesti za ovaj tim su da se sredinom treće četvrtine povrijedio Marko Arapović za kojeg je ova sezona gotovo sigurno završena.

Musa se danas oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, te je pružio svom saigraču podršku i poželio mu brz oporavak.

"Druže moj. Znam da ćeš se vratiti na parket još jači" poručio je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi