Nakon Jukinih blokada, Amerikanci komentarišu na bosanskom

Kad Nurkić dijeli banane

Nakon Jukinih blokada, Amerikanci komentarišu na bosanskom

Denver Nuggetsi su na domaćem terenu po 29. put u ovoj sezoni osjetili gorčinu poraza, a ovoga puta je zasluženo slavila ekipa Charlotte Hornetsa sa 104:86.

U porazu svog tima Jusuf Nurkić je igrao nešto više od 21 minute. Zabilježio je učinak od šest poena, sedam skokova, ali i četiri blokade.

Na meti "bosanske zvjeri", kako Nurkića komentatori u Sjedinjenim Američkim Državama znaju povremeno nazvati, našli su se Al Jefferson i Jason Maxiellu, a kada je Nurkić "vratio" Stephensona, jedan od dvojice američkih komentatora kazao je naciji kako se na bosanskom kaže "nema prolaza", a potom je nama čudnim američkim akcentom rekao "nikako"!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.