Nije ni igrao, a dobio glasove za All Star utakmicu

Neko vjeruje i u Johnsona

Nije ni igrao, a dobio glasove za All Star utakmicu

E. Škorić

Vjerovali ili ne, košarkaš koji nije upisao ni minute ove sezone dobio je dva glasa u izboru za All Star utakmicu NBA lige.

Igrači, mediji i navijačli birali su petorke za All-Star meč. Igrači su najviše glasova dali LeBronu Jamesu i Kyrieu Irvingu na Istoku, te Kevinu Durantu i Russellu Westbrooku na Zapadu.

Međutim, glas navijača vrijedi 50 posto, a preostalih 50 posto navijačima i igračima, pa je zbog toga iz petorke Zapada ispao jedan od najboljih u ovoj sezoni, Russell Westbrook.

Posebno je zanimljiv jedan podatak koji je objavljen u američkim medijima, a radi se o tome da je dva glasa otišlo na stranu košarkaša koji nije ni igrao ove sezone. Brice Johsnon nije igrao zbog povrede, ali eto, bilo je onih koji su željeli da zaigra u najatraktivnijoj i najzabavnijoj utakmici u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi