Oklahoma se mučila sa Wizardsima, novi trijumf Timberwolvesa

Odigrane tri utakmice na NBA parketima

Oklahoma se mučila sa Wizardsima, novi trijumf Timberwolvesa

Sinoć su na NBA parketima odigrana tri susreta, a novu pobjedu upisali su košarkaši Oklahoma City Thundera. 

Oklahoma je na svom parketu savladala Washington Wizardse, ali tek nakon produžetka. Rezultat je glasio 106:105. Oklahomu je do pobjede vodio Kevin Durant sa 33 postignuta poena, dok je Ibaka dodao 25. Na drugoj strani fantastičnu utakmicu odigrao je Bradley Beal sa 34 postignuta poena. 

Do pete pobjede u ovoj sezoni stigli su i Minnesota Timberwolvesi. Wolvesi su bez većih problema savladali Lakerse 113:90. Minnesotu je do pobjede vodio Kevin Love sa 25 postignutih poena i 13 skokova. Kevin Martin je dodao 27 poena. Na drugoj strani Blake je postigao 16 poena. 

Phoenix Sunsi savladali su New Orleans Pelicanse 101:94. Sunse je do trijumfa vodio Bledsoe sa 24 postignuta poena, dok je Markieff Morris dodao 23. Na drugoj strani Jason Smith je postigao 22 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.