Partizan i Hemofarm bez problema
Partizan rutinski protiv Radničkog

Kup Radivoja Koraća

Partizan i Hemofarm bez problema

U polufinalu Kupa Radivoja Koraća igraće Partizan i Hemofarm. U četvrtfinalnim utakmicama završnice srbijanskog kupa koji se igra u Nišu pred oko 3.000 navijača Partizan je bio bolji od beogradskog Radničkog, a Hemofarm od valjevačkog Metalca.

Partizan je imao lagan zadatak protiv gradskog rivala Radnički Basketa (75:57). Duško Vujošević je iskoristio slabost protivnika i dao priliku svim svojim igračima, a samo je Sinovec ostao bez upisanih poena. Radnički se dobro držao do sredine trećeg perioda igre kada se Partizan odlijepio i završio posao.

Partizan je na putu do pobjede predvodio Lawrence Roberts sa 11 poena i 7 skokova, a Aleks Marić je postigao 10 poena. Kod Radničkog su najbolji bili Marković sa 17 i Smiljanić sa 10 poena i 10 skokova.

Protivnik Partizanu na putu ka jedanaestom trofeju pobjednika kupa biće vršački Hemofarm koji je potpuno pregazio Metalca sa 80:39. Utakmica je bila rješena već nakon prvih dvadeset minuta kada su „Farmaceuti“ imali veliku prednost od devetnaest poena (36:17).

Igrači Željka Lukajića nisu posustali do kraja utakmice i svoju prednost su još više povisili. Deset minuta prije kraja utakmice Hemofarm je imao čak plus 35 poena. Najbolji kod Hemofarma bio je Boban Marjanović sa 16 poena i 9 skokova, a 16 poena je ubacio i Bojan Krstović. Kod Metalca je Panić ubacio 13, a Ljubojević 11 poena.

Rezultati:

Partizan – Radnički Basket 75:57
Hemofarm – Metalac 80:39

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti