Radonjić: Sam sam odlučio da idem, Zvezdo sretno ti
Foto: EPA

Poruka Radonjića nakon odlaska iz Zvezde

Radonjić: Sam sam odlučio da idem, Zvezdo sretno ti

S. Bošković

Dejan Radonjić je nakon četiri i pol godine napustio klupu KK Crvene Zvezde. 

Crnogorski stručnjak je vodio Zvezdu u protekle četiri godine, a ovu je završio s trostrukom krunom, no nije uspio dogovoriti s upravom kluba uvjete o produženje ugovora: 

Nakon odlaska iz kluba Radonjić se oglasio emotivnom porukom: 

"Ovo je moja odluka i nije je bilo lako donijeti. Trebalo mi je vremena da razmislim o svemu. Hvala svima u klubu, navijačima, igračima i saradnicima. Svi su oni dali dio sebe u uspjehe Zvezde u prethodnim godinama. Zvezda je došla u vrhu domaće, evropske i regionalne košarke. Uvijek ću u najljepšem sjećanju pamtiti prethodne godine, a neke trenutke ću pamtiti zauvijek", rekao je Radonjić, te dodao: 

"Gdje god da odem navijat ću za Zvezdu, kojoj želim mnogo pobjeda i u trofeja u narednim godina", zaključio je crnogorski trener. 

Radonjić je sa Zvezdom osvojio tri titule ABA lige, tri domaće titule, te tri kupa, a kao jedan od zamjena spominje se bivši selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Ivanović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi