Šampion slavio tijesnu pobjedu u derbiju Floride

NBA liga

Šampion slavio tijesnu pobjedu u derbiju Floride

U noći sa subote na nedjelju u najjačoj košarkaškoj ligi igralo se devet mečeva, a jedan od najzanimljivih svakako je bio derbi Floride u kojem su aktuelni šampioni Miami Heta savladali Orlando sa 101:99, u jednoj neizvjesno završnici.

Domaćine su su pobjede predvodili Wade, koji se vratio u tim nakon kraćeg odsustva zbog povrede, sa 27 i James sa 22 poena.

Šampion Zapada San Antonio bio je nemilosrdan preda Clevelandu kojeg je savladao sa 30 poena razlike, a rezultat je na kraju glasio 126:96. , dok su tijesnu domaću pobjedu nad Mavsima slavili Denver Nuggetsi.

Rezultati:
Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 106:98
Washington Wizards - New York Knicks 98:89
Atlanta Hawks - Boston Celtics 87:94
Miami Heat - Orlando Magic 101:99
Houston Rockets - Minnesota Timberwolves 112:101
Milwaukee Bucks - Charlotte Bobcats 72:96
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 126:96
Denver Nuggets - Dallas Mavericks 102:100
Golden State Warriors - Portland Trailblazers 101:113

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti