Solidna partija Teletovića u pobjedi Bucksa

Milwaukee uvjerljiv na gostovanju Hornetsima

Solidna partija Teletovića u pobjedi Bucksa

Milwaukee Bucksi su sinoć u gostima savladali Charlotte Hornetse, rezultatom 118:108. 

Bucksi su od samog starta počeli odlično, dobivši prvu četvrtinu rezultatom 35:24, da bi u na poluvrijeme otišli sa 22 poena prednosti.

Domaćini su se u zadnjoj četvrtini pokušali vratiti u utakmicu, ali su malo toga mogli uraditi protiv, sinoć, odličnih Milwaukee Bucksa.

Gostujući tim je imao odličan šut iz igre, čak 62.2 % uspješnosti, a najzaslužniji za pobjedu bio je Tony Snell sa 26 ubačenih poena i tri skoka. Snell je imao odličnu šutersku noć, ubacivši četiri trojke iz osam pokušaja, te svih šest pokušaja za dva poena.

Naš Mirza Teletović je pružio solidnu partiju, postigavši, za 16 minuta na parketu, 8 poena kojima je dodao i 4 skoka i po jednu asistenciju i blokadu.

U ekipi Hornetsa najbolji je bio Kemba Walker sa učinkom od 26 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi