Trojica u reketu? Nikakav problem za Giannisa
Foto: EPA

Greek Freak ponovo briljirao

Trojica u reketu? Nikakav problem za Giannisa

Sjajni Giannis Antetokounmpo je ponovo briljirao u dresu Milwaukee Bucksa. Popularni Greek Freak je sinoć predvodio svoju ekipu do pobjede nad Atlanta Hawksima rezultatom 117:106.

Bucksi su imali prednost od samog početak utakmice, te su dosta lako stigli do gostujuće pobjede nad Hawksima, a još jednu fantastičnu partiju je pružio Giannis Antetokounmpo.

Greek Freak je tako upisao 33 poena, 11 skokova i pet asistencija, uz samo jednu izgubljenu loptu, a sigurno jedan od poteza večeri je bilo i njegovo zakucavanje u trećoj četvrtini.

Naime, Antetokounmpo je, tri minute prije kraja trećeg perioda, ušao u reket Atlante, a tamo su ga čekala čak tri košarkaša domaćih.

Ipak, to za fenomenalnog Grka nije predstavljalo nikakav problem, pa je on i pored njih trojice uspio silovito zakucati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti