Zvezda furiozno do polufinala

Kup Radivoja Koraća

Zvezda furiozno do polufinala

Ekipa Crvene zvezde deklasirala je večeras u Nišu sastav Vršca rezultatom 99:47 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

U borbi za finale četa Dejana Radonjića igraće protiv ekipe FMP-a, koja je ranije nadigrala Suboticu (77:58).

Crveno-bijeli su od samog početka zagospodarili terenom, a visok nivo igre držali su tokom svih 40 minuta.

U prvoj četvrtini Zvezda je protivnika svela na samo sedam poena i poslije 10 minuta imala je prednost od 23 koša (30:7).

Do odlaska na odmor Zvezda je stekla 40 poena prednosti (57:17), a zanimljivo je da je Marko Simonović u prvih 20 minuta igre zabilježio 17 poena, kao čitava ekipa Vršca!

U nastavku su crveno-bijeli obavili rutinski posao te su na kraju upisali ubjedljiv trijumf i zakazali duel sa FMP-om.

Simonović je sa 19 poena predvodio pobjednički tim, a pratio ga je Luka Mitrović sa 12 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

Bolji od ostalih u redovima Vršca bio je Savović sa 11 poena.

Sutra su na programu preostala dva četvrtfinalna susreta u kojima se sastaju Mega Leks - Dinamik i Partizan - Dunav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi