Albanska Soraja prijeti reprezentativcima Srbije

Biće vruće na utakmici...

Albanska Soraja prijeti reprezentativcima Srbije

O. Lekić

Seksipilna Zajmina Vasjari pohvalila se na društvenoj mreži Instagram da je dobila akreditaciju za predstojeću utakmicu između Albanije i Srbije. 

Radi se o zanosnoj crnki koja je 2002. godine proglašena za Miss Albanije, a njena zaljubljenost u najvažniju sporednu stvar na svijetu plijeni mnogo pažnje u tamošnjoj sportskoj javnosti. 

Zajmina, koja mnogo liči na srbijansku starletu Soraju Vučević, je u razgovoru za medije iz Tirane izjavila da će u četvrtak napraviti izuzetak, pošto će na stadion doći u crno-crvenoj kombinaciji, umjesto u njenoj omiljenoj bijeloj. 

"Jedva čekam da počne utakmica i da pobijedimo Srbe", poručila je prsata albanska zavodnica Zajmina Vasjari. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.