Autor Ronaldove biste izradio i Baleovu

Društvene mreže gore

Autor Ronaldove biste izradio i Baleovu

Portugalski "umjetnik" Emmanuel Santos izradio je i bistu Garetha Balea. 

Nakon što je prije nekoliko mjeseci nasmijao svijet bistom Cristiana Ronalda, zbog koje je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, za Santosa je uslijedio novi angažman. Od Paddy Powera je dobio zadatak uoči finala Lige prvaka da izradi i Garetha Balea. 

"Jako sam sretan. Ponosan sam. Čast mi je što sam dobio priliku napraviti i Baleovu bistu, jer je on za mene sjajan fudbal", kazao je Santos o svom novom djelu, te dodao:

"Postao sam slavan nakon Ronaldove biste, ljudi su mi govorili kako sam ih nasmijao. Sad možda napravim još jednog, za hat-trick", istakao je Santos, samouki umjetnik iz Portugala. 

Da li je ovaj put bio uspješniji, sami procijenite. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi