Bosanka u krevetu sa Beckhamom

Bosanka u krevetu sa Beckhamom

Nekadašnjem reprezentativcu Engleske Davidu Beckhamu u život se umiješala jedna Bosanka!

Naime, prostitutka Irma Nići pohvalila se u razgovoru za jedan britanski magazin da je Beckham platio za seks utroje njoj i njenoj kolegici 5.000 funti u jednome hotelu u New Yorku u avgustu 2007. godine.

Beckhama je to naljutilo i demantovao je cijelu priču, te je odlučio pravdu tražiti na sudu. Irma je, međutim, nastavila u javnosti iznositi detalje iz navodne veze, a Beckhama je čak pozvala da skine pantole na sudu, jer je ona navodno zapamtila neke karakteristike donjeg dijela njegovog tijela pa će na taj način potvrditi da govori istinu.

Porodica Beckham odlučila je zatražiti odštetu od čak 16 miliona funti sudskim putem, zbog nanesenih laži i kleveta na njihov račun.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.