Crnogorci u strahu od huligana, zatvaraju granice?

Stižu navijači Levskog

Crnogorci u strahu od huligana, zatvaraju granice?

E. Škorić

U Crnoj Gori postoji strah od huligana koji bi mogli doći sa Levskim.

Sutjeska i Levski u Nikšiću igraju revanš prvog kola kvalifikacija za Evropsku ligu, a meč je odmah procijenjen kao meč vioskog rizika.

Veliki broj Bugara sprema se na put u Crnu Goru, a navijači Levskog poznati su kao izuzetno opasni momci, koji prave incidente gdje god se pojave.

Bugari najavljuju da dolazi oko 1000 huligana na utakmicu, dok iz Sutjeske tvrde da nema potrebe da uzalud dolaze i da će po propisima ustupiti samo 267 ulaznica.

"Naša obaveza je, u odnosu na kapacitet stadiona, bila da im obezbijedimo 267 ulaznica za navijače i još oko 100 karata za sponzore i prijatelje kluba za koje su rezervisana mjesta na Zapadnoj tribini. Naša poruka Bugarima je da ne dolaze bez ulaznica, jer će biti rigorozne kontrole, pa nema potrebe da se stvaraju problemi, s obzirom na to da niko bez ulaznice neće moći da priđe stadionu", kazao je direktor Sutjeske Nikola Jovović.

Navijači Levskog već su pravili velike probleme na ovim prostorima. Još prije pet godina, izazivali su nerede u Bosni i Hercegovini, a na utakmici sa Sarajevom u Ligi Evrope, na koju su, između ostalog, donijeli transparent “Nož, žica, Srebrenica”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi