Curry, Durant, LeBron i Kobe ovo ne mogu, ali Bale može

Fudbalsko-košarkaška majstorija Velšanina

Curry, Durant, LeBron i Kobe ovo ne mogu, ali Bale može

Asmir Begović je pratio NBA utakmicu Milwaukee Bucksa i New York Knicksa u O2 Areni, a istu je očito gledao i velški reprezentativac i fudbaler Real Madrida Gareth Bale.

Velšanin je očito veoma inspirisan stigao kući pa je sa svojim fanovima na Instagramu odlučio podijeliti jedan raniji video u kojem je izašao na košarkaški teren koji očito posjeduje njegova vila, a nakon laganog zagrijavanja žongliranjem Bale je preciznim udarcem nogom pogodio "tricu".

Lopta, koju je žonglirao Bale, košarkaškim žargonom rečeno ušla je "kao kap". Majstorija koji vrijedi zapljeskati, definitivno.


Ipak da, zna u rukama baratati loptom Bale je dokazao na ovom klipu: 


Dalekometni šut Garetha Balea by RECorderTV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.