Deeney ponižen i izbačen iz kluba

Sukob sa navijačem i policijom

Deeney ponižen i izbačen iz kluba

M. Šljivak

Napadač Watforda Troy Deeney napravio je veliki problem nakon meča s Manchester Unitedom.

On se nije s ostatkom ekipe vratio u London, već se odlučio za izlazak u Birminghamu, a ta odluka je bila pogrešna.

Jedan fudbalski zaljubljenik želio je da se fotografiše s ovim fudbalerom, Deeney je to odbio i to je izazvalo veliki revolt kod navijača, koji je želio da ovjekovječi susret sa napadačem iz Premiershipa.

"Troy je zaustavljen od nepoznatog čovjeka koji je želio da se fotografiše. Kada je to odbio, naljutio je tog momka, koji ga je udario. Nakon toga je nastao sukob, a potom su svi izbačeni iz kluba", otkrili su izvori engleskih medija.

Deeney se po izlasku nije mogao smiriti. Pokušao se ponovo obračunati sa momkom koji ga je udario, a potom je reagovala policija. Dodatno su ga poprskali suzavcem, pa je Deeney ponižen morao napustiti klub.

Deeney je inače rođen u Birminghamu, a ove sezone je u dresu Watforda pogodio sedam puta u 25 odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi