Džumhurovi fanovi okupirali profil njegove djevojke

Zanimljive poruke za Dejanu

Džumhurovi fanovi okupirali profil njegove djevojke

Bh. teniser Damir Džumhur u posljednje vrijeme igra u životnoj formi. 

Džumhur je prije nekoliko dana u Wintson-Salemu dogurao do finala ATP turnira, što mu je donijelo ranking karijere (56), a mnogi njegovi navijači "krivca" za to vide u njegovoj djevojci Dejani Živković.

Otkako ga srbijanska manekenka bodri na tribinama i putuje s njim na turnire, Damir rijetko gubi. To su prepoznali i njegovi navijači, koji su tako Dejanin profil na Instagramu 'zatrpali' zanimljivim komentarima. 

"Dejana, ne odmiči se od Damira. Obavezno da si i na US Openu. Ne znam kako si uspjela, ali otkako si tu, Džumi gazi redom. Sretno vam", poručio je jedan od navijača.

Drugi se zahvalio Dejani zbog prvog Damirovog finala u karijeri.

"Hvala tebi Dejana, najbolji si trener u tenisu. Poslije četiri godine sam dočekao prvo finale Damira Džumhura. Skoro odmah nakon što si se pojavila. Za vas jedna nezaboravna sedmica, od pomračine do finala i privatnog leta avionom, super je to." 

Damir i Dejana su u vezi od jula ove godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi