Ferrarijev motor na ruci

Hublot MP-05 LaFerrari

Ferrarijev motor na ruci

SportSport.ba
Teme:

Ukoliko vas ovaj sat podsjeća na motor Ferrarija, onda je Hublot dobro odradio posao. Hublot Masterpiece MP-05 LaFerrari je napravljen kao počasni detalj Enzovom nasljedniku, Ferrariju LaFerrari.

Otkriven prošle sedmice na Baselworldu, LaFerrari sat je dokaz svojih dostignuća koji uključuju očuvanje 

energije do 50 dana, što ga dovodi do svjetskog rekorda Tourbillon satova na rucno navijanje. Osim toga, ovaj nimalo jednostavan sat sadrži još više komponenti nego ijedan drugi Hublot sat.

 

Sastavljen u potpuno crnom PVD titanijumskom kućištu, njegovi anodizirani crni aliuminijski cilindri stvoreni za određivanje vremena su očigledna počast italijanskom proizvođaču automobila.

 

Upakovan u kutiju od kože i karbonskih vlakana, LaFerrari sat je oraničen na samo 50 komada u čitavom svijetu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.