Hit o Leicesteru: Svjesno koračaš u pohode nove

Srbijanski reper snimio pjesmu o Leicesteru

Hit o Leicesteru: Svjesno koračaš u pohode nove

E. Škorić

Srbijanski reper Goša sa raskršća objavio je novu pjesmu pod nazivom "Lisice".

Čovjek koji je prije tri godine snimio pjesmu "Život je sport", a koju često možete čuti na kanalima Sport Kluba, sada je inspirisan Leicesterom objavio još jednu dobru stvar.

Claudio Ranieri, Riyad Mahrez, Jamie Vardy su junaci novog hita, koji će se dopasti svakome ko je svjedočio čudu i Leicesterovom osvajanju naslova engleskog prvaka.

"Svjesno koračaš u pohode nove, tražeći način da ostvariš snove. Boriš se, trudiš se, držiš se plana, da sunce zasja ti jednog dana", samo je jedan dio teksta koji oslikava uspjeh malog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi