Hoće li i lijepa Marina "pojačati" PSG?

Ljubav na prvi pogled

Hoće li i lijepa Marina "pojačati" PSG?

E. Škorić

Lijepa novinarka Marina Lorenzo oduševila je PSG-ovog vlasnika Nassera Al-Khelaifija.

Bogati Al-Khelaifi se razbacuje novcem već godinama i od PSG-a stvara zastrašujuću mašinu, pa je tako nedavno kupljen Neymar iz Barcelone za 222 miliona eura, a navodno dolazi i Kylian Mbappe.

Katarski biznismen jedan je od vodećih ljudi u Kataru, a 2016. godine ga je L'Equipe proglasio najmoćnijim čovjekom francuskog nogometa.

Prilikom žrijeba Lige prvaka, novinarka Canal+ televizije Marina Lorenzo naprosto ga je šarmirala u želji da dobije izjavu, a naravno i 43-godišnji bivši teniser je ostavljao dobar dojam na Marinu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi