Jeseu se slama srce: Ti si moj borac, zajedno ćemo uspjeti

Ima bolesnog sina

Jeseu se slama srce: Ti si moj borac, zajedno ćemo uspjeti

E. Škorić

Dvadesetčetverogodišnji španski napadač Jese Rodriguez na nogometnim terenima vodi jednu, izvan njega drugu borbu.

Jese je u PSG stigao za 25 miliona eura iz Real Madrida, ali je ubrzo prešao u Las Palmas, a potom u Stoke City na posudbu. Na neki način, pokušava da razdrma svoju karijeru, ali imao je jedan težak period.

Njegov sin Nyan rođen je s defektom srca, a tromjesečna beba već je imala jedan operativni zahvat.

"Ako svijet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Ti si moj borac i uvijek ću biti s tobom. Uvijek ću te podržavati. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Pazit ću na tebe i sve će biti u redu. Danas je to teško, ali zajedno ćemo uspjeti u svemu", napisao je na svom Instagram profilu Jese Rodriguez.

Foto: Instagram

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi