Jimena govorila o navodnom seksu s Del Potrom u toaletu

Ostavila Osvalda zbog Delpa

Jimena govorila o navodnom seksu s Del Potrom u toaletu

E. Škorić

Baron Jimena progovorila je o vezi sa argentinskim teniserom Juanom Martinom del Potrom.

Jimena je javna ličnost u Argentini, a dosta pažnje tamošnjih medija privlače njene afere sa sportistima.

Ona je bila lu vezi sa nekadašnjim napadačem Boce, Rome i Juventusa Danielom Pablom Osvaldom, ali je trenutno u vezi sa Del Potrom. Novinare je zanimalo da li je Del Potro razlog što je ostavila Osvalda.

"Pa neke vaše informacije su tačne. Srela sam Del Potra na jednoj zabavi i pričali smo. Tu je bio s prijateljima, baš kao i ja s prijateljicama", rekla je Jimena, a onda su je zatekli pitanjem o tome da li je imala 'brzinski' seks u toaletu sa Del Potrom, kako se pisalo u medijima.

"Nisam baš od onih žena koje će se seksati u toaletu tuđe kuće. To radim kod kuće u krevetu gdje znam da će sve biti perfektno", kazala je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti